Darila za rojstni dan z najbolj priljubljenimi otroškimi motivi

Ideje za otoška darila

Ideje za otoška darila
Mami, oči, babi, ali pa dedi. Hočem to, hočem ono, hočem tretje… Vam je to kaj poznano, ko se začenmo pogovarjati o darilih za rojstni dan za otroka?

Kupovanje otroških daril je lahko nekaj izjemno prijetnega.

Verjetno se sprašujete zakaj. Ampak ko vam povem naslednje, se boste zagotovo strinjali z mano.

Zato, ker so otroci pri svojih željah odkriti in neposredni. Se strinjava? Poleg tega pa povsem natančno vedo, kaj si želijo in tega se za razliko od odraslih prav nič ne samujejo povedati. Če jim prisluhnete in se malo potrudite, da jim boste resnično ustregli, se bodo vašega darila za rojstni dan iskreno in močno razveselili.

In kaj to pomeni v nadaljevanju? Naj namignem – tudi odrasli včasih potrebujemo nekaj malega za svoj ego 🙂 Ja, tako je, v hipu boste najboljši starši, najboljši stari starši, najboljša teta ali stric. To je pa tudi nekaj kajne 🙂

Najbolj zaželena otroška darila

OK. Sedaj pa glavno vprašanje… Kaj otroku podariti, da se ne bo od žalosti sesedel, češ kaj pa je to kar nekaj, ampak da bo od veselja skakal do stropa.

Kaj je tisto darilo za rojstni dan, ki si ga otroci največkrat zaželijo?

Biti mora namenjeno igri, ali pa povezano z njihovimi priljubljenimi junaki, ki soustvarjajo otroški svet. Ni potrebno veliko, le malo pogleda okoli sebe ali kakšen klik ali dva po spletu. In že boste našli vrsto idej otroških daril za takšne ali drugačne priložnosti.

Pomembno pa je, da so hkrati zabavna in uporabna, predvsem pa vedno zanetijo iskrico v očeh.


Kakšen izdelke sploh kupiti? Gledate pri vas karkoli, mogoče akcijske cene? Se odločite za nabor izdelkov in potem primerjate cene?

Izbirate lahko med priljubljenimi junaki iz risank ledeno kraljestvo, Maša in medved, Pujsa Pepa, Spuži Kvadratnik, Minioni, Ninja želve in drugih, pa tudi iz filmov kot so Vojna Zvezd, računalniških iger kot je Minecraft

Risani Junaki se ne skrivajo zgolj na oblačilih (za katere vemo, da niso najboljše darilo za rojstni dan – po mnenju otrok.. No ja, čeprav kakšna kakšna kratka majica po izkušnjah lahko kar zažge… ;), temveč tudi v podobah iger, figur, kock, šolskih potrebščin, dežnikov, nahrbtnikov, otroške posteljnine, plišastih živali, hranilnikov, ur, knjig, celo izdelkov za osebno higieno.

Takšno darilo za rojstni dan povsem zadovolji otrokovo željo po pravljičnih svetovih, v katere se lahko podaš zgolj s svojo domišljijo, obenem pa lahko prinese tudi resnično vrednost za otrokov razvoj. Večina izdelkov s podobami junakov namreč omogoča razvoj kreativnega razmišljanja, razvoj motorike, razvoj logičnega razmišljanja ter drugih spretnosti in veščin, ki jih je potrebno osvojiti in razviti v otroštvu, koristijo pa nam vse življenje.

Ko boste otroka, ki bo v kratkem praznoval, naslednjič povprašali o tem, kaj si želi za rojstni dan, torej njegove želje po izdelku s podobo filmskega ali drugega junaka nikar ne odpravite kar na prvo žogo.

Verjemite, da ima vsaka igrača zanj posebno vrednost, pa četudi se vam ne zdi najboljša ali vam izbrani risani junak ni pri srcu. Nenazadnje pa ne kupujete darila za sebe – kupujete ga za otroka, kateremu lahko izkažete brezpogojno ljubezen tudi s tem, da sprejmete njegove želje.

In kje lahko kupite enega izmed odličnih daril za rojstni dan? Funky.si je spletna trgovina, ki vam ponuja vrsto izdelkov za vse priložnosti in vse ljudi. Skočite na www.funky.si in poiščite pravo darilo, ki je lahko še celo v akciji…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 5 =


CommentLuv badge